Töitämme

Takaisin kotisivulle

Tmi Digisi

TYÖNÄYTTEITÄ

DIGITOITUJA KUVIA

Tämä kuva on digitoitu diakuvasta
Vanha tie

Diakuvista

Diakuvat digitoimme diaskannerilla, jossa optinen skannauserottelutarkkuus on 3200dpi x 3200dpi. Kuvan tiedostokoko tulee olemaan noin 2Mb. Vanhemmissa dioissa tuppaa aina olemaan roskia dian välissä, sekä myös mahdollisesti säilytyksestä riippuen jälkiä pinnassa. Näitä kutsumattomia vieraita voidaan poistaa myöhemmin kuvankäsittelyohjelmalla. Kuvankäsittely digitoinnin jälkeen on toki melko työlästä, mutta ei missään tapauksessa kannata jättää tekemättä, ainakaan arvokkaimpien ja tärkeimpien kuvien osalta. Kysele lisää!


DIGITOITUJA KUVIA

Tämä kuva on digitoitu negatiivista
Joella

Negatiiveista

Negatiivien suhteen tekniikka on sama kuin yllä kerrottavassa diojen digitoinnissa. Erona on usein se, että negatiivit on paremmin säilyneitä ja säilytettyjä kuin diakuvat. Osin siksi, että negatiiveja ei ole tehty katseltavaksi millään laitteella, kuten diakuvat. Negatiiveissa olevia virheitä on myös mahdollista siivota ja korjata kuvankäsittelyohjelmalla. Sekin tosin melko työlästä. Jälleen totean, että arvokkaimmat kuvat kannattaa kuitenkin laittaa säilöön mahdollisimman hyvälaatuisina.


DIGITOITUJA KUVIA

Tämä kuva on digitoitu valokuvasta
Takapihalta

Valokuvista

Valokuvat skannataan tasoskannerilla, joten niiden digitointi on huomattavasti hitaampaa kuin diakuvien tai negatiivien digitointi. Toisaalta valokuvien fyysinen koko ei tule esteeksi ja säätövaraa tarkkuuden ja muiden arvojen suhteen on huomattavankin paljon. Myös valokuvia on mahdollista muokata ja parannella myöhemmin kuvankäsittelyllä. Digitoituja kuvia on mahdollista saada myös skaalattuna pienempiin tiedostokokoihin. Näin saat kuvat mukavasti lähtemään myös sähköpostilla, tukkimatta vastaanottajan sähköpostilaatikkoa. Kysele lisää!

Oma elokuva

Teemme myös erilaisia videokoosteita kuvista ja videoista. Omista kuvista ja videoista koostettu "elokuva" - esimerkiksi häistä ja syntymäpäivistä - on erinomainen muisto päivänsankareille. Ota yhteyttä, niin mietitään teidän näköinen muisto!


Kuvia

Tunturi

Liekki

Jääpuikot

Juhannusruusu


Ota yhteyttä

Turku
Simo Nieminen
myynti(at)digisi.fi
044-381 1944
Digisi Nieminen
simo.nieminen(at)digisi.fi