Valikko
Simo

Etusivulle


KUKA OLEN

Tervehdys!

Tervetuloa tällekin sivulle tutustumaan. Tässä faktaa miehestä Digisin takana. Olen 80-luvun alussa Vantaalla syntynyt nuorukainen. Koulut kävin Rajatorpan ja Hämeenkylän seuduilla, ensin peruskoulun ja vähän vanhempana autokoulun. Harrastuksen löysin partiosta ja niitä aikoja muistelen lämmöllä. Ei parempaa harrastusta minulle olisi ollutkaan. Myös musiikki on kuulunut isona osana elämään. Olen soitellut useampaakin instrumenttia, toisia vähän paremmin, ja toisia taas vähän kohtalaisemmin. Enemmänkin jälkimmäistä. Sen sijaan musiikkia kuuntelen todella sujuvasti, laidasta laitaan.

Muutin Turkuun 2012, koska halusin asua vaimoni kanssa. Silloin tuli reppu pakattua ja tavarat kulkivat punaisella pakettiautolla Vantaalta Turkuun. Muistot myös, enkä ystäväni teitä ketään unohtanut ole! Nykyään asumme Porissa.

Olen löytänyt valokuvaamisesta iloa ja onpa tullut lenneltyä dronellakin, noin kuvaus pääosassa. Ajattelin, että laitan aina välillä tähän muutaman kuvan. Lintuja varmaankin talven mittaan tulee kuvattua appivanhempien mökillä.

Digitointeja aloin harrastamaan puolivahingossa, mistä kiitos rakkaalle anopille. Piti miettiä miten C-kasetti saataisiin digitaaliseksi ja siitäpä se sitten lähti. Video- ja äänitallenteita on ilo tehdä, mutta suurimman riemun tuo, kun oikein vanhasta ja huonokuntoisesta kuvasta saa näyttävän. Varmasti noitakin otoksia tänne tippuu.

-Simo Nieminen-

TAIVAANKAPPALEITA


Aurinko

Aurinko elokuussa 2022


Kuutamo

Kuutamo josta onnistuin ikuistamaan kuun pimeältäkin puolelta 2022


Ilta-aurinko

Lokakuinen auringonlasku 2022


Aamu

Aamu sarastaa syyskuun alussa 2021

Jatkuu...