Valikko

Tmi Digisi

PALVELUT

Digitoin pieniä eriä kilpailukykyiseen hintaan pääasiallisesti yksityisille:


Diakuvat, valokuvat ja negatiivit

Digitoin myös lipastoimattomat diakuvat, joten älä arkaile kysyä tätä mahdollisuutta.
Digitoidut kuvat voidaan tallentaa monissa eri tiedostomuodoissa.
Mikäli kuvia halutaan rajata uudestaan, esim tietyn henkilön tai muun yksityiskohdan esille tuomiseksi, voidaan kuvan laadun niin periksi antaessa myös tällainen rajaus toteuttaa.
Jos toiveena on tehdä kuvasta paperiversio kymppikuvaksi (10cmx15cm) tai vaikkapa A4-kokoisena, kannattaa asiasta mainita. Näin saadaan kuva muokattua oikean kokoiseksi.


Kuvankäsittely

Vanhoissa valokuvissa, dioissa ja negatiiveissa on usein ajansaatossa tullut naarmuja ja roskia. Ne voidaan ainakin osittain poistaa ja kuvaa voi myös terävöittää. Vanhojen kuvien restauroinnissa on toki rajansa. Mikäli kuvasta halutaan jokin kohde erilliseksi kuvaksi, voidaan tämä toteuttaa rajaamalla kohde erikseen. Värikorjaukset kuuluvat myös kuvankäsittelyyn ja ovat usein tarpeen vanhemmissa kuvissa. Kysy lisää!


C-Kasetit

C-kasetit digitoidaan asiakkaan toiveen mukaisesti CD-levylle, usb-muistitikulle tai pilvipalveluun. Äänite voidaan myös jakaa erillisiksi raidoiksi. Asiakas vastaa kasettien kunnosta. En digitoi radiosta nauhoitettuja tai ostettuja C-kasetteja tekijänoikeudellisistä syistä.


Korttipohjat

Kutsukortit ja muut korttipohjat tehdään haluamaasi tiedostomuotoon. Kannattaa kysellä oman ideasi pohjalta, niin varmasti saadaan tehtyä tiedosto, jonka voit tulostaa tai painattaa.


Videokoosteet

Kokoan myös pienimuotoisia videokoosteita juhlista ja matkoista sekä muista elämän tähtihetkistä. Elokuvan voi valmistaa valokuvista, dioista tai vaikka kännykällä otetuista videonpätkistä ja siihen on mahdollista lisätä ääni vaikkapa vanhasta C-kasetista. Muistot ovat korvaamattomia, eikä niitä voi elää uudelleen, mutta tällä tavoin pääsee lähelle. Henkilökohtainen video- tai kuvakooste on erinomainen lahja hääpareille ja syntymäpäiväsankareille! Videon valmistamisessa tulee ottaa huomioon tekijänoikeudet muun muassa musiikin suhteen.


ATK-tallenteet

Mikäli löydät vanhoja korppuja tai muita tallenteita, kysy rohkeasti mahdollisuutta palauttaa tiedot nykymuotoon.


PDF-tiedostot

Ennen kuin saat harmaita hiuksia pdf-tiedostojen rakentamisessa tai muutostöissä, ota yhteyttä ja katsotaan mitä työlle voidaan tehdä.


Äänenkäsittely

Äänenkäsittelyssä on mahdollista liittää ääniraitoja yhteen, tai esimerkiksi eritellä pätkiä äänitteestä. Myös joitain parannuksia on mahdollista toteuttaa äänitteisiin. Kysy rohkeasti lisää!


Tallennus

Tallennan muistosi valitsemallesi tallennusmedialle.


Materiaalin toimitus

Asiakas voi käyttää digitoitavia materiaaleja lähettäessään Postia, Matkahuoltoa tai Ärrä-pakettia. Materiaalien toimittamisesta sovitaan aina etukäteen, jotta sen hetkinen työtilanne tiedetään. Voit ottaa yhteyttä esim sähköpostitse.
Lähetän alkuperäiset tallenteet sekä valmiit tuotteet sovitusti asiakkaalle.
Kysy rohkeasti lisää!


Muita palveluita

Kysy ihmeessä lisää, mikäli sinulla tulee mieleen jotain, jossa saattaisin pystyä auttamaan.


-Simo Nieminen-